Edzés otthon – sportolási lehetőség mindenkinek

0
155
otthoni edzés

Az otthon maradás ne jelenti azt, hogy le kell mondanunk a testmozgásról. Rengeteg lehetőség van arra, hogy akár a négy fal között is minden izmunkat alaposan megmozgassuk.

A Fitness Fiesta Magazin már évek óta folyamatosan közöl kiváló otthoni edzés videókat és leírásokat, amiket hasznosíthatunk saját otthoni edzéstervünk kidolgozásakor. Nem kel mást tenni, kiválasztani milyen típusú és mennyi ideig tartó edzés videókat szeretnénk követni.

Létezik kardio és hitt/interval jellegű, erősítő, alakformáló jellegű. Emellett választhatunk az eszköz használatot illetően is. Saját testsúlyos, vagy a népszerű és viszonylag olcsón beszerezhető otthoni eszközök, mint a TRX, a Kettlebell, vagy akár a trambulin.

Választhatunk az időtartamok között is, illetve nehézség alapján. Kezdőknek és haladóknak, külön nőknek és férfiaknak, sőt pároknak is vannak célirányos edzések.

Időtartam alapján 5,10,15, 20, 15, 30 perces és hosszabb edzéseket is találunk, így pontosan beoszthatjuk, sőt akár napi több alkalmasra is tervezhetjük a testmozgást.

A videók angol nyelvűek, de rendkívül könnyen követhetőek, így nem kell a bonyolult szöveget hallgatnunk, inkább szólhat a kedvenc zenénk, miközben könnydén el tudjuk ismételni a gyakorlatokat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét