BÖRZSÖNYI HEGYSÉG

Edzés otthon – sportolási lehetőség mindenkinek

-

Az otthon maradás ne jelenti azt, hogy le kell mondanunk a testmozgásról. Rengeteg lehetőség van arra, hogy akár a négy fal között is minden izmunkat alaposan megmozgassuk.

A Fitness Fiesta Magazin már évek óta folyamatosan közöl kiváló otthoni edzés videókat és leírásokat, amiket hasznosíthatunk saját otthoni edzéstervünk kidolgozásakor. Nem kel mást tenni, kiválasztani milyen típusú és mennyi ideig tartó edzés videókat szeretnénk követni.

Létezik kardio és hitt/interval jellegű, erősítő, alakformáló jellegű. Emellett választhatunk az eszköz használatot illetően is. Saját testsúlyos, vagy a népszerű és viszonylag olcsón beszerezhető otthoni eszközök, mint a TRX, a Kettlebell, vagy akár a trambulin.

Választhatunk az időtartamok között is, illetve nehézség alapján. Kezdőknek és haladóknak, külön nőknek és férfiaknak, sőt pároknak is vannak célirányos edzések.

Időtartam alapján 5,10,15, 20, 15, 30 perces és hosszabb edzéseket is találunk, így pontosan beoszthatjuk, sőt akár napi több alkalmasra is tervezhetjük a testmozgást.

A videók angol nyelvűek, de rendkívül könnyen követhetőek, így nem kell a bonyolult szöveget hallgatnunk, inkább szólhat a kedvenc zenénk, miközben könnydén el tudjuk ismételni a gyakorlatokat.

OSZD MEG A CIKKET

FRISS CIKKEK

Edzés otthon – sportolási lehetőség mindenkinek

Az otthon maradás ne jelenti azt, hogy le kell mondanunk a testmozgásról. Rengeteg lehetőség van arra, hogy akár a négy fal között is minden...

A Börzsöny madártávlatból

Túrázók, kirándulók egy másik nézőpontból is megismerhetik ezt a gyönyörű hegységet.

A Börzsöny – Eltűnt kisvasutak, öreg vadászházak

Sajátos látás módú film a Börzsöny ritkán látható arcáról

Klíma szerelés Pest megye területén

A nyarak, sőt nem csak a nyarak, hanem az ősz és a tavasz is egyre forróbb, így a klíma berendezések nem pusztán kényelmi funkciót...

NÉPSZERŰ KATEGÓRIÁK

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Recent comments